Често задавани въпроси (FAQ)

?
Над каква сума мога да ползвам безплатна доставка?

Доставката е за наша сметка за поръчки, които отговарят на всички от изброените условия:

  1. ИЗБРАНАТА ДОСТАВКА Е ДО ОФИС НА ЕКОНТ
  2. СУМА НА ПОРЪЧКАТА Е НАД 80 ЛВ. С ДДС 
  3. ПОРЪЧКАТА НЕ СЪДЪРЖА ФОНДАНИ MEISTER
?
Имате ли физически магазин?

Да, имаме физически магазин в гр. София, адрес: жк Люлин 10, бл. 148. Работно време от понеделник до петък от 9:30-18:30 ч.

?
Може ли да донеса изображение за отпечатване и да го изработите на момента?

За съжаление не приемаме поръчки за отпечатване на изображения върху сладкарска плака на момента. Можете да пуснете поръчка през сайта, да ни изпратите изображението и да го получите от място - обикновено в рамките на същия работен ден. В повечето случаи поръчката ще е готова в рамките на 2-3 работни часа. Не се колебайте да ни звъннете, за да получите информация за точния момент, в който можете да получите поръчката си.

?
С кои куриери работите и колко струва доставката?

Работим с куриерска фирма Еконт. Стойността на доставката се изчислява в зависимост от теглото на поръчката и ще може да я видите, преди да приключите поръчката си. 

Предлагаме безплатна доставка до ОФИС НА ЕКОНТ за поръчки на стойност над 80 лв. с ДДС в случай, че поръчката НЕ СЪДЪРЖА ФОНДАН MEISTER.

Цената на доставката се начислява автоматично в поръчката Ви, но ще бъде ръчно прехвърлена за наша сметка, ако поръчката отговаря на условията за безплатна доставка.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас