Суха смес за захарна дантела без глутен от FunCakes, 400 g

  • Марка: Fun Cakes
  • Кат. номер: F11120

Суха смес за изработване на красиви дантелени декорации. Дантелата е оцветена в светъл цвят и има карамелен вкус - идеална за направата на декорации. Готовата дантела е леко прозрачна и бяла на цвят. Върху тъмна повърхност прозрачността й ще личи повече.

Сместа може да се ползва с килимчета за дантела или да се шприцова като роял айсинг.

Произведена е в производство, където не се обработва глутен. Гарантирано съдържа по-малко от 20 mg / 20 ppm глутен на килограм. 

Начин на приготвяне: смесете 50 г от сухата смес с 50 мл вода. Разбъркайте за 2 минути на средна скорост. Запълнете килимчето за дантела с готовата смес. Изсушетте за 9-12 минути във фурна на 110°C или в конвектомат на 100°C. Може да изсушите за 3-4 часа на въздух. За да избегнете нежелано втвърдяване, покрийте готовата смес с фолио и я изразходвайе в рамките на 2 часа. Съхранявайте на стайна температура, на сухо място, не излагайте на температурни промени и на източници на топлина.

Съдържа: захар (38%), нишесте (царевично, картофено), глюкозен сироп, модифицирано нишесте (царевично), малтодекстрин, емулгатор Е471, оцветител Е170, сгъстител Е401, регулатор на киселинността Е339, сгъстител Е415, аромат.

Може да съдържа следи от ЯЙЦА, СОЯ, МЛЯКО.

 

15,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: