Тюркоаз - Pasta Top Saracino, захарно тесто за обличане на торти, 500 г

  • Марка: Saracino
  • Кат. номер: DEC054K05

Готово за употреба захарно тесто за обличане на торти. Изключително еластично и устойчиво на разкъсване, позволяващо да се постигне професионален резултат дори при много тънко разточване (може да се ползва разточено на дебелина 1 мм, без да се напука). Лесно понася температурни промени. Идеално за употреба във влажни условия.

Препоръчва се да се размеси на ръка преди употреба за минимум 2 минути, за да стане еластично и готово за работа. Ако това не е достатъчно, може да го затоплите за кратко в микровълнова фурна (700 WATT) за максимум 10 секунди.

Съдържа: захар, какаово масло и слънчогледово олио. Подходящо за работа в горещ и влажен климат. Може да бъде ползвано без проблеми дори на температури над 30°C и при високи нива на влажност.

Може да се ползва за торти, които изискват съхранение в хладилник. Може да бъде оцветявано с гелови оцветители или с оцветители на маслена основа. Има деликатен ванилов аромат, който подсилва сладкия му вкус и перфектно допълва вкуса на тортата.

Съдържа: Захар, глюкозен сироп, какаово масло, стабилизатор: глицерол, трагакант, ксантанова смола; оризово нишесте, високо олеиново слънчогледово масло, аромат, презервативи: калиев сорбат; оцветител E133, E102; киселина: лимонена киселина. Е102 може да имат неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата.

Съдържа яйца, мляко и фъстъци. Може да има следи от лешници, бадеми и шам фъстък.

  •  
11,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 11,80 лв.
Моля, изберете: