Суха смес за Суис меренг маслен крем, 400 г

  • Марка: Fun Cakes
  • Кат. номер: F10145

Рецептата за Суис меренг е доста сложна, ако искате да я направите изцяло самостоятелно. Съдържа много стъпки, някои от които са сложни и може да доведат до провал на начинанието. Затова предлагаме тази суха смес, която ще Ви позволи бързо и лесно да се сдобиете с този вкусен и стабиен крем. Добавяте само масло и вода, за да получите страхотен крем за декорация.

Приготвяне: всички съставки трябва да са със стайна температура. За една порция: смесете 100 г суха смес със 70 мл топла вода за около 8 минути - с бъркалка или на най-високата степен на миксера, докато сместа стане въздушна и лека. Добавете 220 грама масло на 4 части и продължавайте да биете, докато маслото се поеме напълно. Едва тогава добавете следващата част масло. Разбивайте на висока скорост около 8 минути, докато получите гладък крем. Една порция е достатъчна за пълнеж и покриване на торта с диаметър 20 см или за декориране на около 12 кексчета

Съдържа: захар, белтък от яйца от свободно отглеждани кокошки (сух), сгъстител Е466, аромат. АЛЕРГЕНИ: може да съдържа следи от ГЛУТЕН, СОЯ, МЛЯКО, ЛУПИН.

12,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете: