Принт върху ВАФЛЕНА ХАРТИЯ Premium с ВАША СНИМКА

  • Кат. номер: 115120V

ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА ГОТОВО ИЗОБРАЖЕНИЕ, КОЕТО НЕ ИЗИСКВА ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА - ОТПЕЧАТАНО ВЪРХУ ВАФЛЕНА ХАРТИЯ ФОРМАТ А4 С МАСТИЛА, ГОДНИ ЗА КОНСУМАЦИЯ.

В случай, че се налага изрязване, подреждане, размножаване и друга обработка на изображенията, се начислява такса ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА в зависимост от сложността и времето за изпълнение на поръчката. Предпечатната подготовка се извършва единствено и само при възможност да отделим време за това. Запазваме си правото да откажем изпълнението на сложни и времеемки задачи от този тип.

В случай на необходимост от начисляване на такса предпечатна подготовка, ще бъде поискано съгласието Ви преди изпълнение на поръчката.

Моля, изпратете изображението, което искате да отпечатаме в JPG, PNG или PDF формат. WORD файлове не се приемат и обработват.

ПОРЪЧКИ ЗА ПЕЧАТ СЕ ПРИЕМАТ МИНИМУМ 3 РАБОТНИ ЧАСА ПРЕДИ ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ НА МЯСТО В МАГАЗИНА. ПОРЪЧКИ ЗА ОТПЕЧАТВАНЕ НА МОМЕНТА, НА МЯСТО В МАГАЗИНА, НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ. 

УСЛУГАТА НЕ ВКЛЮЧВА ТЪРСЕНЕ НА КОНКРЕТНИ КАРТИНКИ ОТ НАША СТРАНА - РАБОТИМ С ГОТОВИ ИЗОБРАЖЕНИЯ, ПОДБРАНИ И ИЗПРАТЕНИ ОТ КЛИЕНТА.

 

4,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4,50 лв.
Моля, изберете: