Доставка

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ПОРЪЧКИ, КОИТО ОТГОВАРЯТ НА ВСИЧКИ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ УСЛОВИЯ:

 

  1. ИЗБРАНАТА ДОСТАВКА Е ДО ОФИС НА ЕКОНТ
  2. СУМА НА ПОРЪЧКАТА Е НАД 80 ЛВ. С ДДС
  3. ПОРЪЧКАТА НЕ СЪДЪРЖА ФОНДАНИ MEISTER.

 

ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ НАЧИСЛЯВА АВТОМАТИЧНО В ПОРЪЧКАТА ВИ, НО ВПОСЛЕДСТВИЕ ЩЕ БЪДЕ РЪЧНО ПРЕХВЪРЛЕНА ЗА НАША СМЕТКА, АКО ПОРЪЧКАТА ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЯТА ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИЯ ЛИЧНО ПОЛУЧАВАНЕ ОТ МАГАЗИНА НИ В СОФИЯ БЕЗ ДА ЗАПЛАЩАТЕ ДОСТАВКА. ПОРЪЧКАТА СЕ ПАЗИ 3 РАБОТНИ ДНИ.

ДОСТАВКАТА ДО АДРЕС В СЪБОТА СЕ ОСКЪПЯВА С ПРИБЛИЗИТЕЛНО 2 ЛЕВА В СРАВНЕНИЕ СЪС СУМАТА, КОЯТО ВИЖДАТЕ В САЙТА. ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ ОСКЪПЯВАНЕТО, МОЛЯ ИЗРИЧНО ДА УТОЧНИТЕ, ЧЕ ЖЕЛАЕТЕ ДОСТАВКА В ПОНЕДЕЛНИК ИЛИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ.

АКО ЖЕЛАЕТЕ ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА, МОЛЯ, ЗАПАЗЕТЕ ФИСКАЛНИЯ БОН, ИЗДАДЕН ОТ КУРИЕРА, И ГО ПРИКАЧЕТЕ КЪМ ФАКТУРАТА СИ. СЪГЛАСНО РАЗПОРЕДБИТЕ НА НАРЕДБА 18 ОТ 13.12.2006, ЧЛ. 3 (1), НИЕ КАТО ТЪРГОВЕЦ, НЯМАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ ДА ИЗДАВАМЕ КАСОВ БОН ЗА НАПРАВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ.

 

За повече подробности, моля, прочетете детайлната информация по-долу.
 

6.1. Доставката на стоки се извършва от куриерска фирма Eконт. 

ЦЕНАТА на доставката и дали можете да се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА се вижда, когато подготвите поръчката си и попълните адреса си. След като попълните имена, адрес за доставка и телефонен номер, ще можете да изберете метод на доставка. Актуалната цена на всеки от възможните методи за доставка се вижда изписана до него. Това се случва преди да финализирате поръчката си и цената на доставка може да се променя, ако променяте количеството или броя на продукти в количката си.

 

Цената на доставката е съобразена с теглото на стоката, Вашето местоположение, общата сума на поръчката и дали искате доставката да бъде изпълнена до Ваш адрес или до офис на Еконт, затова не е винаги еднаква.

 

6.2. Клиентът има възможност да избере удобен за него начин на доставка, когато прави поръчката и дали тя да е до негов личен или служебен адрес, или до офис на Еконт. Независимо от избрания метод на доставка, нашите клиенти ползват много добра отстъпка от стандартната тарифа на куриерите.

 

6.3. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА НА МЯСТО В МАГАЗИН ХИТРИНИ - може да получите поръчаните продукти на място в магазин Хитрини в рамките на работното време на магазина, като изберете опцията ЛИЧНО ПОЛУЧАВАНЕ като метод за доставка. Магазинът е с работно време от 9:30 до 18:30 от понеделник до петък. В случай, че в поръчката има ПРИНТ, тя може да бъде получена най-рано 3 работни часа след получаване на изображението за отпечатване. В случай, че в поръчката фигурират МАКЕТИ, ще бъдете уведомени по телефон кога ще бъдат готови, за да можете да ги получите.

 

6.4. СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА.  Срокът за доставка е различен в зависимост от това къде се намирате, но за повечето населени места и София, обикновено е в рамките на 24 часа. Подробностите са описани по-долу:

 

6.4.1. Доставка до офис на Еконт  - поръчките, направени до 12:30 часа от понеделник до петък, се обработват от наша страна и се предават на куриер на същия ден, а пратката може да бъде получена от офиса на куриера на следващия работен ден. Поръчките, съдържащи принт върху сладкарска плака, трябва да бъдат пуснати до 12:00 часа, за да имаме възможност да ги изработим и подготвим за изпращане. 

Офисите на Еконт работят и в събота, а по време на национални празници – по определен график, за който пускаме информация на сайта.

 

6.4.2. Доставка до адрес на клиента – поръчките, направени до 12:30 часа в от понеделник до петък, се обработват от наша страна и се предават на куриер на същия ден. Доставката се осъществява по графика на Еконт за съответното населено място (за повечето населени места в България – на следващия работен ден) и в рамките на 24 часа за град София. Информация за очаквания момент на доставка може да получите от имейла, изпратен от наши служители, от товарителницата на Еконт, която получавате при нейното генериране, или на телефон 0888 03 02 09

 

6.5. Поръчки, направени след 12:30 ч. се обработват на следващия работен ден (т.е. срокът за доставка се увеличава с 1 работен ден). Поръчки, направени в събота и неделя или на национален празник, се обработват на първия работен ден, следващ почивните дни. Екипът на Хитрини ще направи всичко възможно да получите стоката си възможно най-бързо и ще предостави мобилния Ви телефон на куриерската фирма, за да може да съгласувате най-удобния момент за получаване директно с тях.

 

6.6. Доставка на поръчки в събота - офисите на фирма Еконт работят и в събота, така че е възможно, ако направите поръчката си в петък до 12:30 часа, да я получите на следващия ден от офис на куриерската фирма. Разбира се, трябва да съобразите посещението си в офиса им с тяхното работно време (обикновено е до 13 часа). Фирма Еконт може и да разнесе пратката Ви до адрес в съботния ден, но тази услуга се води куриерска услуга с приоритет и цената на доставката се увеличава. 

 

6.7. Въпреки че доставки се извършват и в събота, молим да имате предвид, че в събота и неделя поръчки не се обработват и изпращат. Това означава, че поръчките, направени след 12:30 ч. в петък, и тези, пуснати в събота и неделя, ще бъдат обработени и предадени на куриер в понеделник. Съответно срокът за доставка започва да тече от тогава.

 

  1. ОТГОВОРНОСТ ПРИ СЧУПЕНИ / НАРАНЕНИ ПРОДУКТИ:МОЛЯ, ОТВАРЯЙТЕ ПРАТКИТЕ СИ В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРИЕРА. АКО КОНСТАТИРАТЕ ПРОБЛЕМИ С ЦЕЛОСТТА НА  ПОРЪЧКАТА, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОТВЕН ПРОТОКОЛ ЗА ЩЕТИТЕ. В противен случай от компанията не признават рекламация. Това НЕ ОЗНАЧАВА, че предлагаме опция преглед преди да заплатите наложения платеж. Проверката може да се извърши след заплащане на дължимите суми.

 

При констатиран проблем с броя на продуктите, молим веднага да се свържете с нас и ще намерим бързо решение.

 

В случай, че срокът за обработка на пратките не може да бъде спазен по някаква причина, оператор на Хитрини ще се свърже с Вас и ще уточни възможните опции. Ако по някаква причина поръчката не може да бъде изпълнена, клиентът ще бъде уведомен при първа възможност, а, ако сумата е била заплатена, "Амарантос" ЕООД ще я върне в срок от 3 работни дни.

 

7.1. При закъснение на доставката по вина на магазин Хитрини, служител на магазина се свързва с клиента при първа възможност, за да уточни дали и кога поръчката да бъде доставена. При закъснение на доставката по вина на куриерската фирма, магазин Хитрини се задължава да съдейства за бързото разрешаване на проблема.

 

  1. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

 - ДО ОФИС НА ЕКОНТ - за поръчки на стойност над 80 лв.

ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ НАЧИСЛЯВА В ПОРЪЧКАТА, НО В СЛУЧАЙ, ЧЕ ПОРЪЧКАТА ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЯТА ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, СУМАТА ЩЕ БЪДЕ ПРЕХВЪРЛЕНА ЗА СМЕТКА НА ИЗПРАЩАЧА ПРИ ПОДГОТВЯНЕ НА ТОВАРИТЕЛНИЦАТА.

НЯМА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ФОНДАНИ ОТ 1 КГ - ТЕ СА НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА И ПРИ ПОРЪЧКА НА ТАКЪВ ПРОДУКТ, БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА ОТПАДА.

Поръчка над 80 лв. е налице, когато клиентът поръчва продукти, които са налични в магазина, на съответната стойност. Няма поръчка над 80 лв., ако клиентът има желание да закупи продукти, които към момента не са налични и сборът от стойността им би бил по-голям от 80 лв.